lauantai 20. helmikuuta 2016

Moi!

On tainnut jäädä tämä blogin kirjoittaminen, viimeinen päivitys näyttäisi kesältä olevan.. :D
Hyvää meille kuitenkin kuuluu. Blogi on jäänyt lähinnä ajanpuutteen vuoksi ja osittain myös sen takia että koin meidän päivien sinänsä olevan aika tylsiä. Toki jos enemmän aikaa olisi niin keksisi myös aiheita mistä kirjoittaa. Ehkä jätän toistaiseksi tämän blogin kuitenkin näkyviin, tuskin kuitenkaan enää päivittelen.

Tällä hetkellä meidän tilanne on se, että Jussi hakee kuumeisesti töitä ja itselläni olisi tarkoitus ensi syksynä palailla kouluun. Naimisiin menimme marraskuun lopulla, samoihin aikoihin kun meillä tuli viisi vuotta yhdessä täyteen. Sofialle tuli juuri ikää mittariin 4, Alma on puolitoistavuotias. :) Ihania ipanoita molemmat, hauskoja tyyppejä. (Tällä hetkellä tosin Sofia on flunssassa ja veti elämänsä raivarit päiväunille menosta vaikka meinasi nukahtaa pystyasennossakin....)

Mutta sen suurempia löpinöitä en rupea nyt kirjoittelemaan, meidät löytää nykyisin instagramista nimillä @jusshih & @mutsilaura, sieltä siis jatkossa seurailemaan jos huvittaa! :--)5 kommenttia:

 1. Mukava kun kirjoitit taas pitkästä aikaa! Oletko siis poistamassa blogia? :(

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voisiko häistä tulla jotain postausta?

  VastaaPoista
 4. Voi harmitus jos et päivittele enää tänne ja ei ole aikaa päivitellä. On ollu kiva lukee tätä blogia. Yks niitä harvoja jota oon tykänny aina lukee. Mutta instassa varmasti tuun seuraileen teitä =).

  VastaaPoista
 5. Oi kuinka ihana kuva tuo missä olet lasten kanssa! Kävis vaikka kehyksiinkin :)

  VastaaPoista