maanantai 13. heinäkuuta 2015

Täällä taas!

Jokohan se olisi aika tulla takaisin ja alkaa taas postailemaan. Viimeksi se taisi tyssätä siihen, kun neiti Alman unentarve päiväsaikaan rupesi vähenemään. Vähentynythän se on nytkin entisestään, neiti vaan on oppinut useammin nukkumaan jopa parin tunnin pätkän päivällä. :) Almallahan on ikää kasassa jo hurjat 11kk ja muutama päivä päälle. Itse en tosiaankaan ole vielä sisäistänyt vauvavuoden loppumista ja sitä että oikeasti pitäisi jotkut synttärit järkätä. Ei minun pikkuinen voi vielä olla iso..


Niinkuin kuvastakin näkyy, Alma oppi seisoskelemaan jokunen tovi sitten. Nyt neiti vetää jo hirmuista vauhtia tukea vasten kävellen ja seisoo muutamia sekunteja myös ilman tukea. Iloisen luonteensa hän on säilyttänyt, tätä tyttöä ei kovin usein pahalla tuulella nää.<3 Hampaita löytyy neljä kappaletta. Maailman ihanin vauva, ehkä vähän äitin tyttö.. ;) Ei kuitenkaan vierasta oikeastaan ollenkaan.
Itse olenkin viettänyt koko kesän molempien tyttöjen kanssa kotona. Sofia on pitänyt koko kesän lomaa päiväkodista ja meno alkaa olla tässä heinäkuun puolessa välissä sellaista että huomaa seuran tarpeen ja puutteen.. Jussi sai heti sivarin päättymisen jälkeen töitä ja sielläpä ne hänen päivänsä kuluvatkin. Hirveästi mitään reissuja tai meininkejä ei olekaan voinut Jussin loman puutteen takia toteuttaa. Ensi viikonloppuna tosin olisi hurjaa meininkiä luvassa, Ilosaarirokkiin olisi tarkoitus suunnata! Ensimmäinen kahden päivän "loma" mutsille vuoteen, Alma ei ole ollut hoidossa kun harvoin yksittäisiä öitä. Taitaapa nekin yöt olla laskettavissa yhden käden sormilla koko vuoden ajalta.. Tässäpä nämä tämän hetken pikakuulumiset oikeastaan, lähinnä tarkoitus oli tulla kertomaan että takaisin ollaan ja blogi jatkuu. Kiitos muuten lukijat, olette näköjään tauosta huolimatta pysyneet.<3 Ihanaa kesää kaikille, postaustoiveet on todella tervetulleita ja niitä voi toimittaa tänne blogin kommenttiboksiin, Nimimerkillä isi-facebookkiin tai vaikka sähköpostilla mutsilaura@gmail.com. 
Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti