maanantai 16. helmikuuta 2015

Kuis sujuu?

Tiivistettynä:

Dieetti viikko yksi: Sofia kipeänä, vissiin influenssaa liikkeellä johon ei rokotous tepsi. 
Dieetti viikko kaksi: Itse kipeänä.
Dieetti viiko kolme alkamassa juuri: Alma samaisessa taudissa.


Joten ei suju ei. Tällä hetkellä se on kai vaan myönnettävä ettei riitä aika eikä etenkään energia. Ensimmäinen viikko meni sellaisella kaavalla, että olin molempien neitien kanssa kolmelleen tässä kotosalla ja joko söin, treenasin tai yritin siinä sivussa suoriutua arjen hommista sekä hoitaa kipeää neitiä ja vauvaa joka päätti sillä viikolla olla viihtymättä missään. Joka ilta huipentui aina seuraavan päivän ruokien laittamiseen, se kun on tällä kuuden viikon superdieetillä tosi tarkkaa. 
Toisen viikon makasin kipeänä, äitini joutui kyyditsemään Sofiaa päiväkotiin koska kuumelukemat huiteli siellä 39 asteessa. Mätin kuitenkin ruokavalion kaikki ruuat väkisin naamaani ja homma toimi vielä jotenkuten. 
Nyt kolmannen viikon alkaessa Alma nappasi taudin itseensä. Täytyy myöntää etten ikinä ole nähnyt yhtä hyväntuulista ja samalla niin kipeää pientä. Yskä on jotain aivan kamalaa, kuume yli 38 astetta ja silti neiti hymyilee ja höpöttää vaikka äänikin on melkeimpä kadoksissa. Dieetin osilta on kuitenkin pakko luovuttaa, ei tästä mitään tule tällä hetkellä. Tulisin luultavasti hulluksi jos veisin tämän homman loppuun näissä lähtökohdissa. 


Dieetti on kyllä hyvä ja toimiva mutta samalla myös TODELLA aikaa vievä ja työläs. Ruokavalio on grammantarkka eikä perus kotiruoka tule kyseeseen, Tarkoittaa siis sitä, että Sofian ja Jussin ruokien lisäksi kokkailen myös omat ruokani. Myös ateriaväli ja syöminen ennen treeniä/treenin jälkeen on tosi tarkkaa. Tämän kun yrittää sovittaa tämänhetkiseen tilanteeseen... Noh, kaaos. 


Mennään kuitenkin kevyellä linjalla eteenpäin. Liikkuakin aion sen mitä pystyn. Ärsyttää. Rahaakin meni. Ei voi mitään, oma jaksaminen on tällä hetkellä etusijalla tässä tilanteessa... Kyllä tämä pullero tästä joku kaunis päivä vielä saa itsensä kasaan. :D
Nyt toivon vaan että Alma paranee. En ymmärrä miten pieni potilas voi jaksaa olla noin ihana ja reipas. :')<3

16 kommenttia:

 1. Moi!
  Kannattaa ottaa ne ruokaohjeet talteen. Ovat kuitenkin maalaisjärjellä sovellettavissa ja hyvä runko tulevalle! Pystyt myös jatkossa jos motivaatio iskee niin käyttämään samaa ohjelmaa eikä uutta tarvitse! Tsemppiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, ohjeet on tulostettuna ja treenit alkaa sujua ulkomuistista. :)

   Poista
 2. Minkä ikänen pieni söpö Alma on? Ja parenimisia pienelle ihanalle potilaalle!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alma on vähän päälle puolivuotias. : ) Alkaa olla jo tauti parempaan päin!

   Poista
 3. Oi kuinka suloisia lapsia :) ja itse olen myös huomannut kuinka pienet ihmiset jaksaa olla yhtä hymyä vaikka kuume olisi korkea ♥
  Ja tuosta dieetistä ei kannata ressata kyllä sitä,ehtii..
  Pikaisia paranemisia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, siinä missä itse on ihan kuollut ja kärttyinen taudissa niin Alma vaan pistää hymyksi sen minkä jaksaa. :) Kyllä ehtii, enkä ole tuota dieettiä nytkään kokonaan hylännyt. :)

   Poista
 4. Juu ei kannata stressata, aloitat saman dieetin(ota talteen) joskus keväämmällä kun on pahimmat flunssakaudet selätetty, sellaista se nyt tällähetkellä on monessa perheessä että lapset kipeänä. Tuon dieetin kyllä ehtii, lapset on nyt tärkeimmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tällä hetkellä näyttää siltä että tahdin höllääminen oli ihan paikallaan, Sofialle vaikuttaa iskevän uusi tauti päälle. :/ Tätähän tämä on..

   Poista
 5. Milloin tulee seuraava postaus? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä pikku taukoa olen pitänyt, lähiaikoina taas blogin pariin! :)

   Poista
 6. Onko sinulla instagram tiliä? Sieltä olisi kiva seurata teidänkin arkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, olen vähän jäljessä näissä some hommissa... :D Ehkä joskus.. :D

   Poista
 7. Millon uutta postausta tulemaan? :-) oon uusi lukija ja ihan tosi hyvä tää sun blogi!♥ ja tytötki on nii ihania!♥ terveisin yhden pienin pimun äiti, raskaan 24+5! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. NYT! :D Blogi jatkuu taas. Kiitoksia ja onnea uudesta tulokkaasta :--)<3

   Poista
 8. Uusi postaus tulossa milloin? :) Suloiset tytöt sulla. ♥ T: pian 5 kk pojan äiti jolla uusi vauva haaveissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi postaus juuri julkaistu ja lisää luvassa. :) Kiitoksia <3

   Poista