keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Mutsi kuntoon!

Nyt loppuu tämä valittaminen ja löllerönä lyllertäminen. Asia vaan on niin, että jos ei ole tyytyväinen itseensä, on tehtävä jotain. Se on sisäistetty, ok. Eilen pitkän arpomisen jälkeen tein päätöksen joka pitää seuraavat kuusi viikkoa. Liityin FitFarmin kuuden viikon superdieetille. Kunnon treenaamista ja tarkkaa ruokien punnitsemista luvassa siis. Ennen sitä on kuitenkin pakko juhlia viikonloppuna synttärit, 18vee ja 20vee partyt kun jäi lasten takia juhlimatta..

Tästä voi tulla mielenkiintoista. Treenitausta kun on viimevuosilta... Noh, surkea. Yläasteella vielä tanssia harrastin ja sen jälkeen KAIKKI jäi. Kävelyä ja hyötyliikuntaa ylipäänsä tulee toki jonkin verran. Jossain välissä Sofian syntymän jälkeen taisin saada jonkin hetkellisen päähänpiston olevinaan urheilla. Kesti sitä jopa pari viikkoa. Olen laiska, en tykkää urheilusta. Tulevan kuuden viikon ajan aion kuitenkin jopa tehdä jotain. Aamu alkaa neljänä päivänä viikossa lenkillä. Lisäksi neljänä päivänä viikossa hurja kotitreeni. Ihan tosissaan hurja, tuossa äsken "vähän testailin" noita liikkeitä ja voin kertoa että huomenna liikkuminen (tai sanotaan ennemmin liikahtaminen:D) on luultavasti aika tuskaa.

Vähän voisi kehua tuota superdieettiä. Kysehän on siis FitFarmin nettivalmennuksesta. Sisäänkirjautuessa löytyy ammattilaisten tekemät ja viikottain päivittyvät ruokavaliot, treenit, treenivideot ja kaikki tieto mitä vaan voi tässä projektissa tarvita. Aivan mahtavalta ja sinänsä helpolta vaikuttaa. Ruokavalio valitaan sen mukaan kuinka paljon tiputettavaa on ja sivuilta löytyy myös mm. lihaton ja maidoton ruokavalio. Koko homma maksaa 49e ja koska hyvä ystävänikin lähti mukaan, meni maksu meidän kesken puoliksi. :)

Tiedoksi siis kaikille (etenkin tutuille): Maanantaista 2.2.2015 lähtien kuuden viikon ajan en istu kahvipöydässä syömässä pullaa, kuljetan omia eväitä mukana ja hoidan urheilupuolen kunnialla. En mätä karkkia, en syö ravintolassa, en käy baarissa.

Loppuun vielä totaalisesti aiheesta poiketen Sofian synttäriviikonlopun kuvia.

Maailman paras Titi-nallekakku, kiitokset Jussin äidille ja siskolle!Itse prinsessa<3

3 kommenttia:

 1. Milloin uusi teksti? Ja haluaisitteko kolmannen lapsen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla semmoinen juttu myönnettävä että tällä hetkellä ei hirmuisesti aikaa tälle blogille pysty järjestämään joten uudesta tekstistä en osaa sanoa vielä, toivottavasti viikonlopun aikana.
   Kolmannesta lapsestakaan en voi Jussin puolesta vastata, mutta aika samoilla linjoilla taidetaan mennä. Ehkä sitten joskus, ei voi tietää... Nyt ajankohtaisempaa on löytää Jussille töitä ja saada minulle koulutus. :)

   Poista
  2. Sanottasko että mitään ei oo suljettu pois mutta kaikki aikanaan jos aika tulee :P

   Poista