perjantai 2. tammikuuta 2015

Loistavaa huomenta.

Kun levottoman yön jälkeen heräät flunssaisena vaille kuusi siihen, että vauva möllöttää sängyssään silmät yhtä pyöreänä kuin silloin keskellä yötäkin, yrität tainnuttaa sen maidolla jotta saisit vielä muutaman minuutin unta ennenkuin isompi herää, ei aamu ala ihan sillä oikealla jalalla. Vauva syökin, koko pullon, ja rupeaa sen jälkeen höpöttämään. Silmät kuitenkin pysyvät vielä kiinni. Pomppaat puolen tunnin ajan noin minuutin välein sängystä laittamaan tutin suuhun koska ne silmät ovat edelleen kiinni. Höpötys ei lopu, ei tietenkään. Vaille seitsemän silmätkin aukeavat taas. Otat vauvan epätoivoisena viereen koska omat silmät eivät pysy auki. Sillä sekunnilla isompi tulee itkemään ovellensa että sänky on märkä. No, anti olla, vauva kainaloon ja tsekkaamaan sänky. Tippa kuolaa.

Sofiakin nousi väärällä jalalla. Unet jäi vissiin kesken sen kuolatipan takia. Voi sitä marinan ja murinan määrää. Kahdeksan maissa pienemmän marmatus on jo sitä luokkaa että sänky kuulostaa kutsuvan. Kahdeksan jälkeen koittaa totaalisammuminen. Isompi ilmoittaa että on kakkahätä. "Tule minun kanssa vessaan." Minäpä tulen. Puoli yhdeksän Alma päättää taas ettei huvita nukkua.

No mutta hei, huomenna on lauantai ja käytettävissä kaksi vanhempaa. Aina ei voi mennä ihan putkeen eikä etes lähelle sitä. Pitää sitä välillä saada muistutus siitä että tosiaankin on kahden pienen lapsen mutsi. Sitäpaitsi tässä vaiheessa on jo ihan voittajafiilis, Jussi tulee parin tunnin päästä kotiin ja kaikki on vielä ihan järjissään. Ti-ti nalle synttäriastioistakin tuli saapumisilmoitus! Kakuntekijäksi lupautui Jussin äiti sekä sisko, Sofia saa siis jopa Ti-ti nalleksi tunnistettavan kakun, jes. :)

Hyvää viikonloppua, ensi kerralla lupaan että Jussi kirjoittelee.6 kommenttia:

 1. Kiitos ja hyvää viikonloppua teillekin <3
  Kakun suhteen teemme parhaamme :D :D :D (tai Saija tekee ;D )

  VastaaPoista
 2. Minkäkokoinen teidän Alma on? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eilen oli neuvola, painoa päälle seitsemän kiloa ja pituutta muistaakseni 62,8cm. Meidän tytöt on luonnostaan lyhyempiä kiitos minun hurjan 155 senttisen varren. :D

   Poista
 3. Milloinhan tulee uusi postaus? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jussista kun on kyse niin aina saa odottaa.. Mutta nyt on!

   Poista