sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäivä


Ai että, on se hienoo olla faija. Varsinkin näin mahtavien tyttöjen ympäröimänä!

Aamu alkoi hyvin kivasti kun aamukahvilla sain heti ensimmäiseksi pienen paketin joka sisälti aivan törkeen hienon kortin jonka Sofia oli itse päiväkodissa askarrellut. Sitä varten Sofia oli saanu ihan ite harjoitella saksien käyttöä joilla se oli leikellyt värikkäitä paperin paloja ja liimaillut ne sitten itse siihen korttiin, ja lopputuloshan oli aivan mahtava niinkuin kuvasta näkyy.
Toisena osana paketista löytyi sika magee pipo jota olin ihaillut netistä mutten ois ite sitä kehannu ostaa kun se ei mikään halpa-halli pipo ollut.. Mut nyt mie sain sen hihii. 8)Sittenpä kävin isinkultien kaa pihalla kuluttaa virtaa etenki meidän duracellista (Sofia), sillä aikaa kun Laura jäi jo valmistelemaan isänpäiväillallista, nams. Sitten molemmat neidit sammuinkin ruuan päälle ja päiväkahvin lomassa Laura jatkoi kokkailuja (jotka kylläkin kesti koko päivän :D).
Unien jälkeen kokkailun väliin kerittiin taiteilla sormiväreillä ukeille kortit ja ah! Sittenpä koitti illallisaika.
Ai että mitä yhdessä ideoituja herkkuja Laura oli loihtinutkaan: Alkuruoaksi tomaatti-vuohenjuustokeittoo leipäkoneella valmistetun juustoleivän kanssa, nams! Pääruoaksi lehtipihvi naudan ulkofileestä kera valkosipulimaustevoin, juustokermaperunoiden sekä yrttiporkkanoiden, tupla-nams!! Ja jälkiruoaksi lakritsi-salmiakki kakkua a'la pirkka-lehti, euforia-nams!!! Sofialle jälkiruuaksi oli hedelmärahkaa, neiti kun ei kovin suuri salmiakin fani ole.
Ei niinkun todellakaan parempaa ois voinut toivoakkaan isänpäiväaterialta. On Laura se aika velho kotimutsiks, uskomatitonta! :D


Ihanata ihanata sanon minä! Ei voi muuta sanoa kuin etten ihanampaa perhettä vois toivoakkaan.
Suurkiitokset vain miun iki-ihanoille tyttösilleni. :>

Ps. Onneks seuraavaan isänpäivään ei oo ku vuosi enää. :P

-Jussi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti