tiistai 30. joulukuuta 2014

Laiska postaaja.

Joulu tuli, joulu meni. Hirmuinen kasa lahjoja neitosilla, joskin hyvin mukavia ja järkeviä kaikki. Lemppareina Almalla soiva majavamikrofoni, Sofialla hieno ulkomailta tuotu kimallepuku ja pari peliä, rummut, jätskivahat, lääkärisetti... On se iso tyttö, sen kanssa voi jopa pelata!
Aattoa vietettiin minun sukulaisilla, joulupäivä hurahti Jussin vanhempien luona sekä mummolassa. Alma sammahti kantoreppuun juuri ennen kuin pukki astui ovesta sisään ja heräsi kun lahjat oli avattu. Noo, eipä hän asiasta hirveästi vielä mitään ymmärrä.
Sen enempää en jaksa joulusta hölöttää, kuvat kertokoon loput.

Pahoittelen näiden viimeaikaisten postausten lyhyyttä ja kökköä olemusta, mutta tällä hetkellä tilanne kirjoittamisen suhteen on se, ettei vuorokaudessa yleensä riitä tunnit tälle hommalle. Etenkin nyt kun Sofiakin on yli kahden viikon mittaisella lomalla päiväkodista ja vietämme täällä neitosten kanssa kolmelleen päivät. Sitten tuleekin Jussi kotiin, pakko laittaa ruoka loppuun, syödä, Pikku Kakkonen, hetki leikkiä ja iltahommat. Niin ja se pienemmän hoito siinä sivussa. Neitien yöunilla olisi aikaa, mutta silloin onkin ainut hetki kun voi heittää hetkeksi aivot narikkaan ja tuijottaa telkkaria. Sen jälkeen on pakko mennä nukkumaan jotta jaksaa saman rumban seuraavana päivänä uusiksi.
Tulee tämä homma muuttumaan viimeistään sitten kun Almakin nukkuu vähän vähemmän mutta vähän pitempiä unia (max 30 min unilla kerkeää keittää kahvit, pestä pullot ja avata koneen). Ja toki Sofian päiväkodin jatkuminenkin helpottaa hommaa. :)
Seuraavaksi ajattelinkin laittaa Jussin kirjoittamaan. Sitä odotellessa..

Mukavat uudet vuodet kaikille, ei hölmöillä niiden rakettien kanssa!

Ps. Alma (vähän päälle 4,5kk) oppi juuri pari päivää sitten kunnolla kääntymään selältä vatsalleen ja ottamaan varpaista kiinni! :')

6 kommenttia:

 1. Voi.. Tulee niin hyvä ja ihana fiilis kun lukee tätä blogia... Ja nuo kuvat kertooo enemmän kuin tuhat sanaa..
  3 lapsen äitinä ymmärrän mitä tarkoitat tuolla että ei aika riitä aivan kaikkeen ja postaukset jäävät vähä sanaisiksi.. Kuvina siis hyvä kertoa joskus :D
  Ja teidän lapset on niiin suloisia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kiitoksia. :)
   Harmittaa kun itse haluaisi antaa tälle blogille enemmänkin. Noo, ehkä vielä joku kaunis päivä..

   Poista
 2. Sinulla on ihana prinsessa tyttö ja sinun tyttösi on todella ihana ja todella suloinen ja todella hieno ja sinulla on todella hienoja valokuvia teiniäidit blogissasi.

  VastaaPoista