tiistai 23. joulukuuta 2014

Jouluja ja synttäreitä :)

Kun joulu alkaa lähestyä, tarkoittaa se tässä perheessä myös sitä, että synttärit lähenevät. Sofian nimittäin. Nyt kun neidille tulee ikää (jo) kolme vee, osaa hän itsekin jo sujuvasti ilmaista minkälaiset kemut haluaa. Ti-ti nalle kakku ja astiat on taottu jo monta kertaa mutsin takaraivoon. Sellaiset siis prinsessani saa, joskaan kakku tuskin on nalleksi tunnistettavissa jos minä sen teen. Suuria lahjoja en tule ostamaan, saatoin nimittäin vähän innostua noissa joululahjoissa..Sofia oli vauvana ilopilleri. Hurmuri joka keräsi höpötyksellään, vilkutuksillaan ja irvistyksillään joka kauppareissulla useamman fanin lepertelemään ympärilleen. Sukulaiset ihmetteli, eikö tämä vauva ikinä itke. Eipä itkenyt ei, eikä itke Almakaan. Sitä en tiedä miten juuri meille on sattunut näin leppoisat yksilöt. Tai no leppoisat ja leppoisat, kova uhma Sofialla on päällä. Kuuluu ikään, yritän vakuutella.. :D

Sofia on välitön, avoin ja iloinen ihminen. Samaan aikaan myös äitinsä tapaan helposti tulistuva, tunteensa ilmaiseva ja äänekäs ihminen. Ihana tyyppi. Osaa puhua sujuvasti suomea ja pälpättääkin niin ettei tässä talossa itse saa puheenvuoroa ennenkuin neiti on nukkumassa. Sofia rakastaa sukulaisiaan ja kavereitaan ja seuraa ylipäätänsä. Ei ole tosiaankaan mistään ujoimmasta päästä. Vauvanakin skippasi vierastamisvaiheen.


Lemppareita leikeissä ainakin täällä kotona on tällä hetkellä muovailuvahat. Myös maalailu, piirtely, ja kaikki musiikkiin liittyvä on in. Rumpusetin hän laittaa peltipurkeista ja sankoista kasaan juuri sillä hetkellä, kun yritän laittaa pienempää nukkumaan. Osaa muuten laulaa myös englanniksi esimerkiksi tuiki tuiki tähtöstä.


Semmoinen on pähkinänkuoressa meidän pikkuneiti melkein kolmevee. Ja taitaapa tämän mutsinkin kaksykköset lähestyä.. 

Nyt kuitenkin mahtavat joulut kaikille, me suunnataan huomenna sekä ylihuomenna sukuloimaan. En malta odottaa sitä riemua kun aamulla avataan telkkari ja siellä on joulupukki! :'))

Ps. <3

6 kommenttia:

 1. teillä on niin ihanat lapset. :) oikein hyvää joulua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Samoin, hyvät (menneet) joulut ja uudetvuodet tottakai!

   Poista
 2. En kestä kun ootte niin ihania :)

  VastaaPoista
 3. Minä päivänä Sofia on syntynyt? :)

  VastaaPoista