sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Viikonloppu

 Viikonloppuna...


...Liian isoa kokoa oleva puklitoppi vaihtui bilevermeisiin. Äitin pieni pallero oli ekaa kertaa mummolassa yötä. Hui, pelottavaa. Jaksoin dramatisoida asiaa siihen asti kunnes kuulin naistenhuoneessa keskustelun; "Sinne sai välillä jäädä mummon hoidettavaksi. Kyllähän tuosta vähän reppu jäi ja tissit on aika valtavat nyt. Viikon ikäinenhän se nyt on." No joo, jokainen tekee omat valintansa..
Hyvin selvittiin, sekä mutsi että mummo. Hakiessa odotti tyytyväinen pälliskä sitterissä sekä iloinen taapero joka omasta mielestään oli vielä jäämässä toiseksi yöksi.

...Tuli lunta. Sofia oli ihan innoissaan menossa pihalle leikkimään. Perhanan päiväunet vaan tuli hauskanpidon tielle. Kerkesi siellä silti viettää melkein kaksi ja puoli tuntia..

...Tuskastelin viikon ruokalistan kanssa (sekin isänpäivä tulossa ja menin lupaamaan kunnon pihvin..).

...SIIVOSIN. Voi kauheaa miten monta pölypalleroa ja hiekanmurusta voikaan seitsemänkymmenenviiden ja puolen neliön sisään mahtua. Sain myös muistutuksen siitä kuinka paljon voikaan ihminen inhota moppaamista. Mutta nyt on hyvä fiilis ja puhdas koti.

Huomenna koittaa taas arki. Jääkaapissa ei ole oikeastaan muuta kuin valo. Tiet on täynnä loskaa kiitos sen lumen jota tänään tuli, huomiseksi on nimittäin luvattu ihan kiitettävästi lämpöasteita. Onks pakko jos ei halua.?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti