keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Laura T, Laura K?

Jotenkin olen totaalisesti sivuuttanut tämän itseni esittelyosuuden. Osittain ehkä siksi, että tiedän monien lukijoideni katsoneen Teiniäidit-sarjaa. Ajattelin kuitenkin pienen esittelyn olevan paikallaan. Kuka on Laura T?

Jussin sanoin se menee näin:

"Impulsiivinen ja räiskyvä persoona joka ei pelkää näyttää tunteitaan. Äkkipikainen, menevä, temperamenttinen, järjestelmällinen ja vahva, mutta myös niin rento, iloinen, elämänhaluinen, hauska, äidillinen,  epäitsekäs, vapaamielinen, rakastava ja rakastettava nainen. Eli pähkinänkuoressa Pieni mutta pippurinen ikuisuussisustaja ja pullantuoksuinen supermutsi joka osaa myös irrotella eikä pelkää tarttua hetkeen ja jonka kanssa ei ole tylsistä päivistä huolta. Ja edelleen ihan yhtä söpö kuin nättiki se on ku aikoinaan niissä IRC-gallerian kuvissa millä mie olin jo ihan myyty kun ruvettiin viestittelee. :>
Ja niin kuin tuossa yks ilta Laurallekin totesin nii vaikka kuinka se neljän vuoden ja kahden lapsen myötä on rauhottunu ja muuttunu, niin iha yhtä mahottoman höveli se on edelleen ku meijän tavatessa. :D"

Niin ja varoitus, sisältää suuren määrän vanhoja teineilykuvia. :-D

Vanhin kuva mitä koneelta löysin, ala-asteelta.
Olen alunperin Joensuulainen. Eskarivuoteni asuin Kuhmossa, ala-asteen Polvijärvellä äitini kanssa. Tuohon aikaan olin todella pyöreä ja minua kiusattiin asiasta. Yläasteen aikoihin sain luvan muuttaa takaisin Joensuuhun isäni luo. Ei äidissä mitään vikaa ollut, itselläni vaan oli hirveä hinku päästä takaisin kaupunkiin. Kilot karisivat ja kas, sain kavereita. Tuohon aikaan myös seurustelin ensimmäisen kerran vähän pitempään, vajaan puolitoista vuotta.

Juhannus 2009?
Yläasteen puolivälissä alkoi mennä lujempaa. Käytin hyväkseni isän pitkiä työpäiviä, lintsasin koulusta. Alkoholi tuli kuvioihin ja nuori hölmö ajautui väärään seuraan. Äitini ja minun välit etääntyivät pahasti. Tuosta ajasta en voi enkä halua julkisesti enempää huudella. Se ei kuitenkaan ole mielestäni syy siihen, miksi minusta tuli teiniäiti. Melkein kaikilla on jossain vaiheessa elämää mennyt lujempaa. Nuorilla vanhemmilla se kausi vaan mahdollisesti on lähempänä menneisyydessä ja tuoreemmassa muistissa kuin kolmevitosilla mutseilla.

Toi tukka... Hohhoh. Yläasteaikaa.
Ennenkuin joku kommentoi, on tuubitoppi päällä. ;)
Ensimmäisen oman asuntoni sain ammattikoulun alussa. Se sijaitsi Joensuun keskustassa. Silloin kävin siis ravintola-alaa ja unelma kokin ammatista oli suuri. Täytyy kiittää äitiä ja isää. He minun vuokrani maksoivat ja auttoivat siinä vaiheessa kun raha-asiat ei ihan hallussa vielä olleet. Enhän minä siihen aikaan äitini laatimista budjeteista mitään tajunnut saati niitä noudattanut, mutta ehkä niistäkin jotain on nykyhetkeen tarttunut, nimimerkillä tarkkaan laskelmoiva ja nykyisin koko perheen raha-asioista vastaata mutsi.
Sitten tulikin Jussi kuvioihin. Se tarina löytyy täältä.

Ihkut pidennykset.
Jaffa nuorena ja oranssina. :D
Luonteeltani myönnän olevani äkkipikainen ja sen takia toisinaan hyvin ärsyttävä. Tulistun helposti ja voimakkaasti mutta liekki myös sammuu hyvin nopeasti. En osaa olla kovin pitkävihainen. Toisaalta olen myös hyvin iloinen ja naurava persoona. Voisin höpöttää vaikka tuntemattomalle elämän tarinoita jos sellainen tilanne vastaan tulisi. Rakastan hyviä keskusteluja, mielipiteiden ilmaisua ja karskia huumoria. Itseironiaa kyllä löytyy, joskin myös rajan tullessa vastaan on vastapuolen syytä lopettaa vitsailu.
Lapsilleni pyrin olemaan rento mutsi joka "ei ole niin justiinsa" mutta osaa myös asettaa rajat. En ole niin hyvä irrottautumaan lapsen mielen maailmaan kuin Jussi. Tykkään silti duunailla lapsen kanssa kaikkea ja järjestää pieniä yllätyksiä arjen keskelle. Tänään oli ohjelmassa Ti-ti nalle konsertti. Kyllä meidän pienisuuri megafani on onnellinen.


Osasiko joku otsikosta jo laskea yhteen 1+1? Miksi Laura Koo? ;)
Joo, häiden suunnittelu on virallisesti käynnissä.

8 kommenttia:

 1. Mää en tajunnu otsikosta mitään, mutta onnea ! :)

  Itse tässä jännitetään, kun häät kastejuhlan yhteydessä ja niihin enää 1 viikko ja 4 päivää. Iiiiks :D. Ja miehen sukulaisille on yllätys tää hääosio.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin, onnea sinne sekä uudesta tulokkaasta että häistä! : )

   Poista
 2. Moikka! Oon pidemmän aikaan meinannut sinulle, Laura, laittaa viestiä! Olisi kiva päästä tutustumaan sinuun/teihin ja saada sinusta juttuseuraa :) Itse olen 7 kuukauden ikäisen esikoispojan äiti Pieksämäeltä, eli en nyt sanoisi, että edes hirmu kaukana emme teitä asu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips! Mikäpäs siinä, esimerkiksi Nimimerkillä isi-facebooksivun kautta saa läheteltyä yksityisviestejä tai sähköpostikin toimii.
   mutsilaura@gmail.com on osote, joskin ehkä näppärämpi on tuo FB. :)

   Poista
 3. Laura, olet niin aito ja on niin ihana lukea täältä teidän kuulumisia.. ""tykästyin" teidän perheeseen kun katselin teiniäitejä..

  VastaaPoista
 4. koska kysymyspostaus tulee ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti kun on aikaa kirjoittaa! Toivottavasti jo tänä iltana, viimeistään huomenna! :)

   Poista