torstai 6. marraskuuta 2014

Ihana, ihana viikko!

Ai vitsi, kyllä täytyy myöntää että seura piristää.
Tällä viikolla on tapahtunut sellainen asia että mutsi on ottanut itseään niskasta kiinni! Oon ollut niin hurja, että olen ensinnäkin poistunut neljän seinän sisästä. Kävin Alman kummin kanssa viemässä kummilusikan kaiverrettavaksi, jes. :D Toisekseen Sofia sai leikkikaverin eräs ilta kun kaverini saapui samanikäisen tyttönsä kanssa meille. Silmä kun vältti hetkeksi niin eikös nämä olleet syömässä kissan muroja..
Tänään näin vanhaa ystävää pitkästä aikaa, hänkin on juuri saanut ihanan pojan. :) (Terveiset vaan, tiedän että luet tätä blogia:D) Ei voi olla mahdollista että hetki sitten Almakin oli tuollainen pieni nyytti.

Vähän kuppikakkuja (Sofian sanoin mumffimffeja) toissapäivänä.
Niiin piristävää saada seuraa. Täten kaikki yksinäiset Joensuulaiset (koti)mutsit ottakee yhteyttä, sovitaan treffejä! Huomaatte muutaman päivän jälkeen suuren muutoksen elämän ihanuudessa. :D Samaa lasten hoitamista, joskin huomattavasti miellyttävämmässä muodossa kun myös mutsi kohtaa mutsin.
Huomenna olisi vielä yhdet treffit sovittuna jonka jälkeen Sofia pääsee ukkinsa kanssa kauan odotetulle Fröbelin Palikoiden keikalle. Ihanaa, mukavaa, mahtavaa.  :'))Ei kommentteja:

Lähetä kommentti