perjantai 24. lokakuuta 2014

Miksi juuri nyt!?!

Yksi kommentoijien lemppariaiheista tämän kauden Teiniäideistä on ollut se, miksi ihmeessä meille syntyi nyt TARKOITUKSELLA jo toinen lapsi. Tilannettamme on analysoitu netissä sun muualla ja asia tuntuu ihmetyttävän.

No, miksi siis juuri nyt ja vieläpä suunnitellusti? Ensimmäinen syy oli sarjassakin nähty koulun vaihto. Nyt, kun olen aikuislukiossa, on opiskelu huomattavasti joustavampaa. Opinnot tapahtuvat ilta-aikaan kello viiden ja yhdeksän välillä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että pystyn toimimaan päivät kotimutsina ja omistamaan illat koululle. Niin, tai ainakin osan illasta, aikuislukiossa kun on mahdollisuus valita vaikka vain yksi suoritettava kurssi kerrallaan. Halutessaan vaikka koko lukion voi kirjoituksia lukuunottamatta suorittaa verkossa. Myöskään poissaolot eivät ole kuolemaksi, tehtävät ja käydyt asiat kun saa näppärästi sähköpostiin.

Toinen syy oli se, että olen aina ajatellut kahden lapsen olevan maksimimäärä. (Joskaan enää en ole siitä niinkään varma.. :D) Emme siis halunneet sisaruksille suurta ikäeroa. Nyt meillä on kaksi tyttöä joiden ikäero on kaksi ja puoli vuotta. Mikäs sen mukavampaa kun tytöt tuosta vähän kasvaa.


Kolmas syy tai oikeastaan ehto oli se, että Jussin armeijan piti olla käyty. No, Jussihan olisi päässyt intistä kesäkuun lopulla ja laskettu aika oli heinäkuun lopulla. Kuten varmaan tiedätte, Jussin armeijahan jäi lopulta viikon pituiseksi juurikin perheen takia.

Neljäs syy oli se, että tilanne vain tuntui oikealta ja toinen lapsi luonnolliselta. Se tuntuu siltä edelleen. Parisuhde on hyvällä pohjalla. Emme ole myöskään tottuneet missään vaiheessa siihen, että rahaa olisi ruhtinaallisesti. Toisen lapsen lapsilisä ja pieni korotus sotilasavustukseen riittää siihen, että tulemme vallan hyvin toimeen. Etenkin kun olen tottunut laittamaan ruuat kotona ja suunnittelemaan viikon ostokset kerralla. ;)

väsynyt leikkijä :')
Tässä ainakin muutama toisen lapsen yrittämiseen johtanut seikka. Enkä muuten ole katunut hetkeäkään, on toi meidän uusi tulokas sen verta ihana tyyppi. :) On se silti hurjaa olla kahden lapsen mutsi.. Etenkin näin kaksikymppisenä.


Edit: 15.30
PS. Pakko muuten tulla vielä kertomaan, että tsekatkaas mikä maailman kahdeksas ihme tapahtui kun meille kotiutui eilen PLAYSTATION KOLMONEN ja kaksikymmentä peliä. Jess. Vuosipäivälahja yllärillä minulta Jussille siis näin kuukausi etukäteen. Suuret kiitokset vaan kaverilleni joka minun kanssa tämän juoni, lahjan saaja oli enemmän kun mielissään. :-D
9 kommenttia:

 1. Jos olisitte vanhempia ja koulunne käyneitä ei teiltä kysytis tuommoisia kysymyksiä :D Ihmiset on liian vanhan aikaisia, vaikka nuorena lapsien hankinta on yleistynyt. Ei minua ainakaan ihmetytä yhtää, että halusitte hankkia toisenkin. Olette ihana pari ja ihanat lapset :) uskon, että pärjäätte !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta.. Tottakai me pärjätään, ihan siinä missä kuka tahansa vanhempi. :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Lapset on rikkaus, mun mielestä typerää edes kysellä perusteluita sille, miksi haluaa lapsia :) Mäkin käyn aikuislukiota näin kolmen lapsen äitinä :D Käyn kurssit etänä, keväällä jo kirjotan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Mulla on tuo kirjottaminen vielä vähän kauempana, vasta kun alotin. Onnea sulle kirjotuksiin! :)

   Poista
 3. En kyllä ymmärrä miksi tuollaista asiaa enää ihmetellään, kun teilläkin kuitenkin jo sen verran ikää, että luonnollista hankkia toinen lapsi :)

  Mun avopuoliso sattui vilkaisemaan teiniäidit-sarjaa, kun itse sitä telkkarista katsoin ja sanoi, että tuossa on kyllä fiksu nuori pariskunta, että varmasti heillä on vakaa parisuhde ja perhe-elämä onnistuu :) . Ja avopuolisoni on itse jo 30v.

  Melko usein nuo kritisoijat ovat juurikin tuon ikäisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ja nimenomaan tilanne oli luonnollinen ja sopiva.
   Kiitos ja terveiset puolisollesikin. ;)

   Poista
 4. Tai toisinpäin miksi ihmiset utelee, että milloin hankitte lapsia.. Mun mielestä se on ihmisten oma asia hankkiiko ne 5 lasta vai ei yhtään.. Ulkopuolisia vaan tuntuu kiinnostavan jostain syystä toisten valinnat.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, etenkin sellaisten ihmisten valinnat jotka ovat telkkarissa. :D No, se on ihan luonnollista ja oli odotettavissa.

   Poista